20 g gær
4 spsk mælk
40 g smør
20 g sukker
½ tsk salt
1 æg
200 g mel
30 g smør
30 sukker
2 tsk kanel
Rosiner
Gæren røres ud i mælken.
Tilsæt smør, sukker, salt og mel.
Ælt dejen og rul dem ud til en firkant. 20 x 30 cm.
Rør fuld af; Smør, sukker, kanel og rosiner. Og smør det på dejen.
Dejen rulles fra den smalle ende.
Rullen skæres i skiver og lægges på en smurt bageplade.
Hver snegl trykkes flad med en paletkniv.
Sneglene skal hvile 15 min. og bages 10-12 min. ved 225 grader.
Smøres med glasur og spises lune.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar