torsdag den 13. marts 2008

Kanelsnegle

20 g gær
4 spsk mælk
40 g smør
20 g sukker
½ tsk salt
1 æg
200 g mel
30 g smør
30 sukker
2 tsk kanel
Rosiner

Gæren røres ud i mælken.
Tilsæt smør, sukker, salt og mel.
Ælt dejen og rul dem ud til en firkant. 20 x 30 cm.
Rør fuld af; Smør, sukker, kanel og rosiner. Og smør det på dejen.
Dejen rulles fra den smalle ende.
Rullen skæres i skiver og lægges på en smurt bageplade.
Hver snegl trykkes flad med en paletkniv.
Sneglene skal hvile 15 min. og bages 10-12 min. ved 225 grader.
Smøres med glasur og spises lune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...