En portion kartoffelmos
100 g bacon
3 løg
3 gulerødder
Groft peber
Persille
Steg baconen på panden til den er meget sprød og læg den på et stykke køkkenrulle.
Hak løg og gulerødder og steg dem i resten af fedtet fra baconen, skru ned for varmen og krydr med peber.
Anret kartoffelmos med gulerødder, løg og bacon. Pynt med hakket persille.
Serveres med rødbeder og groft rugbrød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar