4 store løg
2 spsk smør
2 spsk mel
Salt, peber
1 liter bouillon
Timian
1 laurbærblad
1 dl hvidvin
1 skive tørt franskbrød pr. person
Parmesanost
Hak løg og svits dem i smør.
Drys mel over så det bager sammen med smørret.
Hæld bouillon ved.
Tilsæt timian, laurbærblad, salt og peber.
Lad suppen koge en time.
Læg en skive franskbrød på tallerkenen, drys med parmesanost og hæld den skoldhede suppe over.
Serveres med mere revet parmesanost.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar