50 g bacon
2 gulerødder
1 porre
1/4 selleri
1 grøn peber
2 fed hvidløg
1 ds flåede tomater
Basilikum
Timian
Salt
2 liter bouillon
300 g grønne bønner
100 g pasta
Baconen hakkes og svitses i en gryde.
Hvidløget hakkes og tilsættes sammen med tomat, bouillon, basilikum, timian og salt.
Suppen koges ½ time.
Bønnerne skæres over en gang og tilsættes sammen med pastaen.
Suppen koges yderligere 15 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar