mandag den 10. marts 2008

Farserede peberfrugter

4 peberfrugter
300 g hakket kalv og flæsk
1 æg
3 spsk koldt vand
2 hakkede løg
1 bakke hakkede champignon
Salt, peber
2 spsk rasp
25 g smør

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader.
Skær hatten af peberfrugten, rens den.
Rør kødet med æg, vand, løg, champignon, salt og peber.
Smør et ildfast fad. Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørner. Farsen skal ende i en top.
Drys rasp over og læg en smørklat på hver.
Skær tomaterne itu og læg dem i fadet.
Sæt fadet midt i ovnen i 1 time. Dryp af og til med tomatsaften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...