500 g gule ærter
½ kg salt flæsk
½ kg medisterpølse
Timian
4 gulerødder
½ selleri
4 små løg
3 porrer
Rugbrød
Sennep
Rødbeder
Ærterne koges 45 min.
Flæsket koges i 1 ½ liter vand.
Tilsæt medisterpølse, timian, gulerødder, selleri, løg og porrer.
Medisterpølsen tages op efter ca. 15 min.
Efter en time tilsættes ærterne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar