2 æg
120 g sukker
120 g smeltet smør
70 g mel
50 g smør
50 g smør
50 g hakkede mandler
75 g sukker
2 spsk fløde
1 spsk mel
Æggene piskes med sukker, heri hældes det smeltede, afkølede smør og 70 g mel.
En springform smøres og drysses med mel, heri hældes dejen.
Kagen sættes midt i en 200 grader varm ovn og bages 15 min.
Smør, mandler, sukker, fløde og mel røres sammen og koger op under omrøring.
Denne masse lægges over den halvbagte kage, der sættes tilbage i ovnen og bager 15 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar